söndag 31 december 2017

Fiskeåret 2017

Det är som alltid, lika svårt att sätta sig ner och sammanställa fiskeåret. Det finns hur mycket som helst man vill ta med, en massa bilder och händelser. Dem senaste åren har jag sammanfattat allt i text och ännu längre tillbaka gjorde jag en video som summering. Jag kände iår att det var dags för en video igen. Tyvärr filmar vi ju inte så pass mycket så videon blir mest bara bilder och musik. Men vi har ett par härliga videor från när vi var i Norge och fiskade. Finns fler klipp från norgeresan som borde tas med men dem kanske dyker upp längre fram. Tryck på bilden här under för att se vår video.



Årets höjdpunkter:

* Niklas tar nytt PB och Team-PB med sin ismetade gädda på 115cm.
* En 8:e plats av 19 lag, Vidöstern, Värnamo, SM i fiske efter att ha slitit en hel dag.
* Vinnare ut av Fun Open i Södra Vixen.
* Norge, Risöysund, en hel veckas fiske, Storsej och kanonväder!
* Ett vertikal-pass med Tommy "Göskungen" Blomander.
* Ett grymt Näbbgäddefiske på Öland.
* Ett par fina metergäddor som bjudit upp till fight!


2018 kommer bli ett bra år känns det som, nu är alla "hemflyttade" och vi kan rikta in oss mer på fisket. Tiden finns iår och förutsättningar för att bli bättre ligger framför oss så det gäller bara att köra på. Hemsidan kommer så klart uppdateras betydligt bättre än vad den gjort dem senaste två månaderna. Just nu hoppas vi på att det kan bli lite is så man kan starta det nya året med lite ismete.





Vi vill passa på igen att tacka alla som stöttat oss under 2017. Familj och vänner som gillar/delar och peppar oss under tävlingar med mera. Men också tack till våra andra team-team, 
Team Gäddhäng/Bengtssons och Team Bengtsson Butiken.

Till sist, TACK våra sponsorer

Fiskebutiken Bengtssons i Korsberga
Paradis Fiskecamp

Gott Nytt År! 2018


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar