tisdag 1 maj 2018

Bilder från Bengtssons Fiskemässa!

I lördags var det som sagt Fiskemässa i Bengtssons Fiskebutik i Korsberga. Vi slog upp portarna nio på morgonen och höll på till tre på eftermiddagen. Redan vid nio började det komma folk och handla. Jag (Christoffer) stod vid kassan hela dagen tillsammans med Affe så jag hann inte gå runt så mycket och fotografera när det var som mest folk i butiken. Men det var full rulle på det både i butiken och där ute i REA-tältet. Där ute stod Renz och visade sina fina jiggar tillsammans med Jimmy från Wolfcreek och bådas beten var något som gick åt under dagen.

Dagen flöt på och trots det kalla och "tråkiga" vädret var alla som besökte butiken på ett bra humör, och jag hoppas verkligen att vi som jobbade i butiken var det. Tommy Blomander stod och visade sin kajak och gav ut lite tips om hur man lurar stor-gösen. Jag antar att han fick ett antal frågor om vart han fångade förra veckans monster någonstans. Inne i butiken flöt det på väldigt bra i år då vi hade uppdaterat oss och skaffat swish till kassan, något som gör att det flyter på mycket snabbare. Det tror jag också att folk märkte då kön minskade rätt bra.

För övrigt en riktigt rolig dag och kul att så många kom och besökte samt handlade i butiken. Men också kul att få träffa alla våra andra Bengtssons-team!

-Team Bengtsson / Butiken
-Team Gäddhäng / Bengtssons
-Team Armagäddon / Bengtssons
-Team Traktorspinn / Bengtssons

Det är ju inte så ofta vi träffar på varandra, jo på tävlingar runt om i landet men då är det under andra omständigheter. Tävlingsmänniskor som vi är så avslöjar vi inte allt för mycket under tävlingarna, därför kul och träffas och jobba ihop en dag som denna!



Nytt inlägg här om någon dag då vi tävlade dagen efter fiskemässan, hur det gick vet ni förmodligen redan, men lite mer förklarat inlägg kommer alltså! :D

//C. Larsson




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar